MURERMESTER REDZEPI

Murermester Redzepi – dit førstevalg til murerprojekter.

HVEM ER VI?

Murermester Redzepi er et murerfirma, der vægter kvalitet højt. Vi går meget op i at gøre vores kunder tilfredse og glade. Vi helmer ikke, før vi står med et færdigt resultat, vi kan stå inde for.

God kvalitet og tilfredse kunder går oftest hånd i hånd. Vi er derfor dedikerede til alle opgaver, og går altid gerne den ekstra mil for at sikre et perfekt resultat. Vores passion for murerfaget giver dig en forsikring om, at vi brænder for det, vi laver. Vi gør meget ud af at skabe flotte og holdbare resultater, du bliver tilfreds med.

Vi gør meget ud af kontakten med vores kunder. Der er derfor altid plads til rådgivning, hvis man har brug for det. Vi kommer gerne med gode råd og anbefalinger til, hvad der vil være en god løsning. Vi vægter samarbejdet med kunden højt, hvor der skal være en god dialog hele vejen igennem. Dette sikrer, at alle er enige om omfanget, og hvad slutresultatet bliver.

Er det det helt store projekt, du skal have gang i, samarbejder vi også med håndværkere på tværs af fagområder. Dit murerprojekt er i gode hænder hos Murermester Redzepi – uanset omfang og størrelse.

kvalitets ikon

Højeste kvalitet

murerske ikon

Leverer hver gang

anmeldelses-ikon

Bedste anmeldelser

VI GIVER TILBAGE TIL SAMFUNDET

Vi føler, det mindste, vi kan gøre, er at give noget tilbage til samfundet. Vi er stolte over at kunne bidrage til dem, der har brug for det. Vi støtter flere sager, hvor vi mener, der er behov for ekstra hjælp.

Derfor støtter vi Knæk Cancer, Danske Hospitalsklovne og Ældre Sagen.