RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Står badeværelset for tur til den helt store renovering, skal du vælge Murermester Redzepi.
Vores murer sørger for, at dit badeværelse får lige det look, du ønsker.

Renovering af badeværelse som du ønsker det

Tænker du renovering af badeværelse, så er der mange forskellige muligheder at se på. Hos Redzepi hjælper vi badeværelsesprojektet på rette vej – både med rådgivning og med udførelsen af godt murerarbejde. Du er sikker på, at du får lige det badeværelse, du drømmer om, når du vælger Murermester Redzepi til at stå for renoveringen af dit badeværelse.

Renovering af et badeværelse kan tage form på mange forskellige måder. Uanset hvilket omfang der er tale om, når du skal have renoveret dit badeværelse, står vi klar med kompetente murere, der sikrer dig et godt resultat.

Når badeværelset står over for en renovering, kan det både være den helt store omgang eller blot små ændringer, der gør meget for badeværelsets anvendelighed og fremtoning. Der er mange forskellige muligheder, når vi taler renovering af dit badeværelse, og vi står gerne klar med idéer og rådgivning til, hvilke løsninger der er bedst for dig.

Badeværelse renovering gjort nemt

Når der skal bruges en murer til renovering af et badeværelse, er det typisk til flisearbejde eller pudsning af vægge eller gulve. Uanset hvilke løsninger, du vælger til dit badeværelse, står vi klar med uddannede fagfolk, der løser opgaven i høj kvalitet. Vi er specialister i flisearbejde og gør meget ud af at skabe et fantastisk resultat hver gang.

Når du har besluttet dig for, at dit badeværelse skal renoveres, skal du huske på, at der er visse forholdsregler, der skal tages højde for i et badeværelse. Det er nemlig et vådrum, der skal sikres på en bestemt måde. Vi sørger for den helt rette vådrumssikring og at alt lever op til kravene. Kvalitetssikring er i højsædet for os og et sted, hvor vi aldrig går på kompromis. Vi sørger derfor altid for, at det bagvedliggende er på plads, før vi kan udføre den mere udseendemæssige renovering. Det sikrer dig et godt resultat både teknisk og i forhold til udstråling.

Vi tager os bl.a. af følgende opgaver

VORES ARBEJDE

FÅ ET TILBUD I DAG

kvalitets ikon

Renovering af badeværelse i højeste kvalitet

murerske ikon

Perfekt resultat – hver gang

anmeldelses-ikon

Bedste anmeldelser

Vi har renoveret mange badeværelser, hvilket har resulteret i mange tilfredse kunder. Se, hvad vores kunder skriver om deres oplevelse med Murermester Redzepi på Trustpilot.

Vi opdaterer løbende vores Facebook-side med vores mange badeværelsesprojekter. Se resultaterne af de forskellige badeværelsesrenoveringer her og læs vores kunders fine anbefalinger. 

Google anmeldelse

Vil du kende til flere detaljer om Murermester Redzepi, kan du finde os på Google. Her er der også flere flotte anmeldelser at læse – bl.a. fra renovering af badeværelser.

VORES ANMELDELSER

  5 star review  Dygtig murer

  Brian Vemgård Larsen Avatar Brian Vemgård Larsen
  June 24, 2018

  5 star review  Det bedste arbejde og bedste service:) altid super glad og imødekommende 🙂

  Nora Idrizi Avatar Nora Idrizi
  January 18, 2018

  5 star review  Perfekt arbejde

  Murat Aliji Avatar Murat Aliji
  June 16, 2018