RENOVERING AF HUS OG LEJLIGHED

Har du et hus eller en lejlighed, der trænger til en kærlig hånd?
Vi klarer alle former for renovering af både hus og lejlighed. 

Renovering af hus eller lejlighed

Har du et hus eller en lejlighed, hvor ydermuren enten er muret op eller pudset, kan der med tiden blive behov for en opfriskning af ydermuren. Vi sørger for renovering af hus eller lejlighed, der giver et helt nyt og friskt look.

Udover at renovering af ydermuren kan gøre meget for udseendet, er renoveringen især vigtig for vedligeholdelsen af huset eller lejligheden. Når du sørger for, at facaden er vedligeholdt, forebygger du risikoen for fugtskader inde i huset eller lejligheden. Der er derfor meget mere end blot udseendet, der har noget at sige, når du overvejer at få renoveret din ydermur.

Er det en omfugning, der skal i spil, skal du holde øje med mørtelfugerne mellem murstenene. Er fugerne begyndt at smuldre, er der revner, eller er de helt ødelagte, er det ved at være tid til en omfugning for at give facaden fornyet styrke. Hos Murermester Redzepi hjælper vi gerne med rådgivning til omfugning og udførelse af arbejdet.

Vil du have et nyt look til din facade, kan puds og filtning være en måde at skabe en helt ny udstråling til din facade på. Vi har uddannede fagfolk, der har en masse erfaring med renovering af facader, uanset om projekterne skal udføres ved brug af den ene eller anden renoveringsmetode. Du er derfor sikker på, at du kan få lige den løsning, du ønsker, når du vælger Murermester Redzepi til dit renoveringsprojekt. 

Vi sørger for at give din facade styrken igen. Undgå at skulle bekymre dig mere om din facades holdbarhed ved at få den renoveret af gode fagfolk, der har kvalitet for øje. Vi giver dig et holdbart og solidt resultat, der samtidig er med til at friske udseendet op udefra. Du vil uden tvivl få stor glæde af en renovering af facaden på dit hus eller lejlighed, når du vælger Murermester Redzepi.

VORES ARBEJDE

Før

Efter

Før

Efter

FÅ EN VURDERING OG TILBUD PÅ DIN OPGAVE

kvalitets ikon

Renovering i top kvalitet

murerske ikon

Mange års erfaring

anmeldelses-ikon

Kendt for godt håndværk

Læs de mange gode anmeldelser fra vores tilfredse kunder, der har fået renoveret deres facade på huset eller lejligheden af Murermester Redzepi, på Trustpilot.

Følg med i vores renoveringsprojekter på Facebook, hvor du kan se fremgang og færdige resultater. Her kan du også se anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Google anmeldelse

Læs flere detaljer om Murermester Redzepi på Google. Her er der mange gode anmeldelser fra vores kunder, der er fået renoveret deres facader.

KUNDERNE SIGER FØLGENDE

  5 star review  Perfekt arbejde

  Murat Aliji Avatar Murat Aliji
  June 16, 2018

  5 star review  Det bedste arbejde og bedste service:) altid super glad og imødekommende 🙂

  Nora Idrizi Avatar Nora Idrizi
  January 18, 2018

  5 star review  Dygtig murer

  Brian Vemgård Larsen Avatar Brian Vemgård Larsen
  June 24, 2018